• 0

ΑΤΤΙΚΗ

Η Αθήνα έχει μοναδικό πολιτισμικό δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο ξενοδοχειακό και γαστρονομικό κάδρο. Ο Πειραιάς με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας έχει κρυμμένα μυστικά τόσο σε επίπεδο αξιοθέατων όσο και διασκέδασης. Τα γεμάτα ευχάριστες εκπλήξεις περίχωρα της Αττικής με εμβληματικά μνημεία, εθνικούς δρυμούς και μια τεράστια ακτογραμμή δίνουν καθημερινές αφορμές για μίνι εξορμήσεις και ανακαλύψεις.(ΠΗΓΗ:READER.GR)

Στην περιοχή της Αττικής με επίκεντρο την Αθήνα, έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Αρχαίας και της Σύγχρονης Ελλάδας. Η επίσκεψη στην Ακρόπολη και το Νέο της Μουσείο, η θέα από τον Λυκαβηττό και οι βόλτες στην Πλάκα, το Θησείο και το Μοναστηράκι, ο περίπατος στον Εθνικό Κήπο και το ηλιοβασίλεμα από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο είναι πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε. Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και η νυχτερινή διασκέδαση θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή σας στην Αττική. (ΠΗΓΗ:DREAMINGREECE)

Αθήνα. Μπορεί να έχασε τον τίτλο της αιώνιας πόλης από τη Ρώμη, μπορεί όλοι οι δρόμοι να μην οδηγούν στην Αθήνα, αλλά όλα εδώ ξεκίνησαν. Η φιλοσοφία, οι επιστήμες, οι τέχνες, ότι έχει να κάνει με την πνευματική διάσταση του ανθρώπου μέσα από το πρίσμα της αμφισβήτησης και της τεκμηρίωσης, σε αντιδιαστολή με τη μεταφυσική προσέγγιση της ανατολής, ξεκίνησε εδώ. Μπορεί να είναι ο ουρανός. Μπορεί το φως. Η μοναδική διαύγεια που χαρακτηρίζει το αττικό τοπίο. Γύρω- γύρω βουνά και στη μέση δεκάδες μικρά και μεγαλύτερα ποτάμια. Λόφοι και λίμνες. Ένας πραγματικός Κήπος της Εδέμ, που ενέπνευσε τους αρχαίους και εξελίχθηκε με την πάροδο των αιώνων σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. 

en_USEnglish
elGreek en_USEnglish